EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

 

Stage lopen?

Ben jij op zoek naar een stageplek, zodat je praktische werkervaring opdoet? Binnen Libra bieden we verschillende mogelijkheden voor studenten.

Stagemogelijkheden bij Libra

 

 • Stages revalidatie
 • Opleidingsplaatsen
 • Stages audiologie
 • Overige stages

Libra werkt nauw samen met een aantal hogescholen en opleidingen. Ben jij een student van een van de onderstaande opleidingen dan bieden wij stagemogelijkheden en opleidingsplaatsen met een duur van minimaal 20 weken.

 • Fontys Hogeschool Eindhoven en Tilburg
  Opleidingen bewegingsagogie, fysiotherapie, logopedie, social studies, pedagogiek, verpleegkunde en ook duale opleidingen verpleegkunde
 • Hogeschool Zuyd in Heerlen
  Opleiding ergotherapie (uitsluitend stageplaatsen in Eindhoven en Weert)
 • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
  Opleiding ergotherapie, (uitsluitend stageplaatsen in Tilburg)
 • ROC Tilburg
  Opleidingen sport en bewegen, verpleegkunde
 • Summa College Eindhoven
  Opleidingen sport en bewegen, verpleegkunde
 • Universiteit Utrecht
  Opleiding Orthopedagogiek, (uitsluitend stageplaatsen in Tilburg)
 • Universiteiten Tilburg, Amsterdam, Maastricht, Utrecht en Nijmegen
  Master medische psychologie of cognitieve neuropsychologie

Tenzij anders vermeld, zijn er stageplaatsen beschikbaar in Eindhoven, Tilburg en Weert. Ben je geïnteresseerd in een stageplaats, informeer dan bij de contactpersoon van je opleiding. HBO-studenten van zorgopleidingen en verpleegkunde studenten MBO nemen deel aan het Multidisciplinaire Zorg Innovatie Centrum (M-ZIC) van Libra, een leer-, werk- en zorgomgeving voor zowel studenten als medewerkers. Lees hier meer.

  Over het M-ZIC

  HBO-studenten van zorgopleidingen en MBO-studenten verpleegkunde nemen tijdens hun stage deel aan het Multidisciplinaire Zorg Innovatie Centrum (M-ZIC). Het M-ZIC is een gecombineerde leer-, werk- en zorgomgeving voor zowel studenten als medewerkers.     

  Leren
  Libra wil studenten een veilige omgeving bieden om te leren, mogelijkheden te benutten en zich voor te bereiden op de toekomst. Medewerkers van Libra staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen en leren is een vast onderdeel van hun werk. Studenten krijgen professionele en deskundige begeleiding van zowel de opleiding als van medewerkers van Libra. Door interdisciplinair te werken krijgen studenten ook andere competenties dan ze vanuit hun studie mee krijgen. Medewerkers en studenten stimuleren elkaar om te leren en in dialoog te blijven.

  Werken
  Tijdens je stage staan innoveren, kennis delen en ideeën ontwikkelen hoog op de agenda. Je denkt kritisch mee over de huidige werkwijzen waarbij je zowel vakinhoudelijk als discipline overstijgend kijkt.

  Zorgen
  Het M-ZIC helpt de totale zorgomgeving van Libra te verbeteren. We willen de beste zorg bieden en de cliënt centraal te stellen in ons denken en doen. Je zoekt in overleg met cliënten verbeteringen en kijkt hoe die ingevoerd kunnen worden. In het hele proces besteed je veel aandacht aan cliënten en zorg je dat de eigen regie centraal staat.

  Innovatie en onderzoek
  Binnen Libra en dus ook in het M-ZIC wordt ook veel aandacht geschonken aan innovatie en (wetenschappelijk) onderzoek.

  Stagecontract

  Als je bij Libra Revalidatie & Audiologie stage komt lopen, krijg je een stageovereenkomst. Hierin zijn de rechten en plichten van Libra en de student opgenomen, maar ook de faciliteiten, de stagevergoeding, verzekering en dergelijke. De overeenkomst en de stagevergoeding zijn conform de CAO ziekenhuizen. Er is geen reiskostenvergoeding voor stagiaires.

   

  Meer informatie

  Heb je vragen of ben je nieuwsgierig of we een stageplaats voor je hebben.
  Neem contact op met stagecoördinator van Libra:
  Judith van de Klok
  stage@libranet.nl
  06-53147145