EmailTwitterFacebookLinkedIn

 

Veelgestelde vragen

Voordat je je sollicitatie aan ons stuurt, heb je misschien nog vragen. Je mag ons uiteraard bellen/appen, maar we hebben ook de meest voorkomende vragen voor je op een rij gezet.

 

 

 

Veelgestelde vragen
 


Waar is Libra Revalidatie & Audiologie gevestigd?
Libra heeft acht locaties verspreid over Brabant en Noord Limburg.
Voor specialistische revalidatie kunnen mensen terecht in Eindhoven (locatie Blixembosch), Tilburg (locatie Leijpark) en Weert. Voor audiologie komen mensen naar onze vestigingen in Breda, Eindhoven, Tilburg en Uden. In de vacature staat de standplaats van de functie.

 

Ik zie geen passende vacature. Wat nu?
Wat leuk dat je op onze website hebt gekeken en interesse hebt in werken bij Libra. Kom gerust vaker terug om te zien of er op een later moment wel een passende vacature voor je is. Tip: volg ons op LinkedIn en Facebook. Daar zie je ook actuele vacatures die we hebben.

 

Ik heb digitaal gesolliciteerd. Wat kan ik nu verwachten?
Eerst krijg je altijd een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Je kunt meer uitleg vinden bij onze sollicitatieprocedure over de volgende stappen. Tijdens de sollicitatieprocedure gebruiken we een digitale omgeving om met je te communiceren.  

 

Wanneer kan ik een reactie verwachten op mijn sollicitatie?
Na je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging. Na de sluitingsdatum van de vacature start het vervolgtraject. Wij streven ernaar om het sollicitatieproces tot en met benoeming binnen 3 weken af te handelen.

 

Kan ik mijn sollicitatiegesprek of arbeidsvoorwaardengesprek verzetten?
Wil je je sollicitatiegesprek of arbeidsvoorwaardengesprek verzetten? Informeer dan even bij onze collega’s van het P&O secretariaat wat de mogelijkheden zijn. 

 

Wat kan ik verwachten tijdens een sollicitatiegesprek?
Als we enthousiast zijn over jouw cv en je motivatiebrief nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Dit gesprek gebruiken we om kennis met je te maken en vragen te stellen over je cv en motivatie om erachter te komen welke competenties je met je meebrengt. Soms kunnen we na één gesprek nog geen beslissing nemen en plannen we extra gespreksrondes in.

Bekijk ook onze tips om jezelf voor te bereiden op het gesprek.
 

Welke CAO is van toepassing?
Binnen Libra is de cao ziekenhuizen van toepassing. Voor de medisch specialisten gelden de arbeidsvoorwaarden voor medisch specialisten (AMS).

 

Welke arbeidsvoorwaarden biedt Libra?
Libra heeft een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden. Met het meerkeuzesysteem voor een deel van de arbeidsvoorwaarden kan jij zelf kiezen wat voor jou belangrijke aanvullingen zijn. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden.

 

Kan ik stage lopen bij Libra?
We bieden bij Libra verschillende stagemogelijkheden. Kijk bij Stage.

 

 

Nog vragen? 

 

 

Bel: 088-3132538